Rosamondo tarjoaa
tuulahduksen ruusumaailmasta

    Rosamondo Oy on viestintäalan palveluyhtiö. Sen toiminta-alueeseen kuuluu useita viestinnän sektoreita: sisällöntuotanto kaikkiin mediatyyppeihin (mm. lehdet, radio, televisio), kustantaminen, tiedottaminen, mainonnan suunnittelu ja valmistus, lehtien sivuntaitto ja valmistus, markkinointi- ja myyntipalvelut.
   Rosamondo Oy myös suunnittelee ja valmistaa web-sivustoja sekä vuokraa niille hotellitilaa.

   "Tuotamme yrityksille web-sivustot edullisesti ja tarvittaessa täysin avaimet käteen -periaatteella. Esimerkkinä laajojenkin sivustojen laadinnasta ja hallinnasta on Rosamondo Oy:n luomus, Suomen vanhin portaalisivusto Mondonet", sanoo Pentti Kiviranta, joka toimii Rosamondossa yhteyshenkilönänne.
   Rosamondoon voi ottaa yhteyttä mistä päin Suomea tahansa normaalipuhelumaksulla käyttäen pikanumeroa 02085 82085.
   Lisää yhteystietoja ohessa.
   "Laatimamme web-sivut ovat selkeitä, toimivia, kiinnostavia - ja ennen kaikkea: laatuunsa nähden erittäin edullisia", Kiviranta kertoo.
   Web-sivut voidaan sijoittaa tilaajan omalle palvelinkoneelle tai Rosamondo Oy:n tarjoamaan web-hotelliin. Osoite voi olla mikä tahansa Suomessa varattava normaalihintainen itsenäinen osoite tai erittäin edullinen Mondonet-osoite tyyppiä www.mondonet.com/sinunosoitteesi. Osoitteet hyväksyy Viestintävirasto.
   Rosamondo Oy valmistaa esimerkiksi yhdistysten tai yritysten omat tiedotuslehdet joko valmiin aineiston pohjalta - tai hoitaa myös haastattelut, kuvaukset ja juttujen kirjoittamiset. Valmistussopimukseen voi kuulua myös lehden rahoittaminen ilmoitushankinnalla.
   "Vastaanotamme aineistonne ja lähetämme tuotteet ja vedokset edelleen mm. käyttäen sähköpostia, ftp- ja asip-protokollia, CDR-levykkeitä, zip-levykkeitä, ...ja tietenkin myös perinteisiä postimuotoja."
   "Ammattitaitoomme kuuluu myös radio-, tv- ja lehtimainonnan suunnittelu ja toteutus. Kokemusta meillä on tältä alalta 1970-luvulta lähtien."
   Kiviranta muistuttaa, että Rosamondo valmistaa web-kotisivut myös yksityishenkilöille. "Yritykset ja yksityiset voivat pyytää tarjouksen osoitteesta rosamondo@mondonet.com".
   Rosamondo julkaisee itse Oulujokilaakson kunnissa - Muhos, Utajärvi, Vaala - joka kotiin jaettavaa Juoksupoika-lehteä (perustettu 1986) sekä mm. kustantaa messulehtiä ja kuntien tiedotuslehtiä. Juttutoimistona Rosamondo palvelee mm. Oulun ja Lapin Yrityssanomia, Maakunta-lehteä sekä useita päivittäisiä sanomalehtiä.
   Rosamondo Oy:n koko osakekannan omistavat Marja-Riitta Mattila-Kiviranta ja Pentti Kiviranta.
   Rosamondo nimenä ilmaisee sitä keveyttä ja iloa, jolla viestintää yhtiössä hoidetaan. Rosa=ruusu, mondo=maailma. "Rosamondon tuoksut ja menestyksen haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa. Me osaamme viestinnän."


Rosamondo Oy

käynti
Kansankatu 47,
Oulu
posti
PL 453,
90101 Oulu
puhelin
02085 82085
e-mail
rosamondo@mondonet.com
web
Palautekaavake